Tapverhuur van Loon

Wij zijn een kleine onderneming die tapinstallaties, statafels en dranken levert aan bedrijven en particulieren. Of het nu gaat om een klein feest of feesten tot enkele honderden personen, we proberen een passende oplossing voor u te vinden!Bij ons betaalt u wat u verbruikt. Een onaangebroken fust kan altijd retour zonder kosten, dit geldt natuurlijk ook voor frisdranken en wijnen. De huur van een tapinstallatie is inclusief glaswerk, koolzuur, biervilten. Binnen de gemeente Drimmelen en Den Hout bezorgen we gratis aan huis en halen alles ook weer op. Daarbuiten rekenen we een meerprijs voor het bezorgen. Uiteraard in goed overleg met u! Voor het compleet overzicht van wat wij allemaal kunnen leveren zie ons verhuurprogramma en de prijslijst voor actuele prijzen.

U vind bij ons in het verhuurprogramma:

Tapwagen/Partytrailer

Deze tapwagen / partytrailer is uniek in Nederland en is voor veel toepassingen inzetbaar. Te denken aan buurtfeesten, bedrijfsfeesten, evenementen, etc. De tapwagen is voorzien van 2 tapkranen, spoelbak met kraan, een glasdeur koelkast en een ruime opslag (koelcel) voor al uw fusten, kratten, etc. Lees meer…


Koelaanhangwagen

Deze koelaanhangwagen is ideaal te gebruiken voor de opslag van fusten, kratten bier, frisdranken, etc. Met een ruime afmeting van 400 x 180 x 210 cm kunt u er voldoende dranken in kwijt voor elk feest. Lees meer…

Tafelmodel tap

Deze zeer compacte tap is ideaal voor de kleinere partijen tot ca 15 bierdrinkers. De tap is zeer handig in gebruik hij hoeft niet met water gevuld te worden, stekker in het stopcontact en na ca 5 minuten kunt u al een heerlijk koud biertje tappen!

Enkele en dubbele mobiele tap

Deze professionele mobiele bar is geschikt voor grote feesten en evenementen. De mobiele bar heeft een krachtige bierkoeler die er voor zorgt dat u zonder zorgen uw gasten kunt voorzien van heerlijk koud bier! U dient de koeler te vullen met leiding-water en na ca 1 uur is de mobiele tap gebruiksklaar.

Buffet

Met dit buffetblad heeft u meer werkruimte. U kunt dit blad o.a. gebruiken om een tap (tafelmodel) op te zetten of als extra verlengstuk van de mobiele tap.

Koelkast

Koelkast geschikt voor plaatsen van de inhoud van onder andere ca. 9 kratten bier. De schappen zijn eenvoudig te verstellen zodat U ook flessen frisdrank, wijn etc. ook makkelijk kunt plaatsen in de koeling. Door de krachtige (geforceerde) koeling zijn uw dranken binnen een mum van tijd gekoeld waarna U uw gasten kunt voorzien van heerlijk gekoelde drankjes.

Statafel

De statafels hebben een diameter van 85 cm en een hoogte van 110 cm.

Barmedewerkers

Om voor u alles uit handen te nemen kunt u bij ons barpersoneel bij de mobiele tapinstallaties reserveren. Zo kan iedereen optimaal van het feest of evenement genieten.