Verhuur


klik op de foto voor een vergroting:

U vind bij ons in het verhuurprogramma:

Tafelmodel tap

Deze zeer compacte tap is ideaal voor de kleinere partijen tot ca 25 bierdrinkers. De tap is zeer handig in gebruik hij hoeft niet met water gevuld te worden, stekker in het stopcontact en na ca 5 minuten kunt u al een heerlijk koud biertje tappen!

Enkele en dubbele mobiele tap

Deze professionele mobiele bar is geschikt voor grote feesten en evenementen. De mobiele bar heeft een krachtige bierkoeler die er voor zorgt dat u zonder zorgen uw gasten kunt voorzien van heerlijk koud bier! U dient de koeler te vullen met leiding-water en na ca 1 uur is de mobiele tap gebruiksklaar.

Buffet

Met dit buffetblad heeft u meer werkruimte. U kunt dit blad o.a. gebruiken om een tap (tafelmodel) op te zetten of als extra verlengstuk van de mobiele tap.

Statafel

De statafels hebben een diameter van 85 cm en een hoogte van 110 cm.

Koffieautomaat Cafitesse 50

Deze koffieautomaat van Douwe Egberts is zeer makkelijk in gebruik en kan overal geplaatst worden. En binnen 9 seconde heeft u een heerlijk kopje koffie. Ook komt er uit de automaat heet water voor de thee liefhebbers. Door middel van het afneembare water reservoir hoeft deze machine niet op het waterleiding net worden aangesloten.

Barmedewerkers

Om voor u alles uit handen te nemen kunt u bij ons barpersoneel bij de mobiele tapinstallaties reserveren. Zo kan iedereen optimaal van het feest of evenement genieten.